Mevrouw A. J. S. Berkhout / Juf Aida

Sinds 12 jaar werk ik met héél veel plezier met groepen kinderen. Ik geniet elke dag van de eigenheid van ieder kind en vind het een uitdaging om kinderen te prikkelen in hun ontwikkeling. Sinds vier jaar heb ik mij omgeschoold tot Basisschoolleerkracht en heb ik twee jaar ervaring opgedaan met het geven van onderwijs aan de jongste leerlingen van de school.

‘Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan’(Pippi Langkous)

Deze uitspraak sluit aan bij wat ik belangrijk vind in het aanbieden van onderwijs. Ik wil de leerlingen dan ook motiveren om door te zetten en ze uit te dagen in het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden. Door middel van het IPC programma komen er thema’s aan bod waarbij ik de leerlingen wil prikkelen om nieuwe ervaringen, uitdagingen en talenten te ontwikkelen. Ik vind het een hele eer om op basisschool Kronenburgh te mogen werken en ga voor een hele leerzame en gezellige tijd!

il-starters@bs-kronenburgh.nl