Mevrouw E. Lammerts / Juf Ellen

Je dromen waarmaken is voor mij een belangrijke leidraad in het leven. Het is in het onderwijs heerlijk om kinderen te helpen hun droom waar te maken. Leren is leuk, ontdekken waar je talenten liggen, nieuwsgierigheid prikkelen, dat zijn de zaken in het leven waar ik voor ga.

Enkele jaren geleden heb ik kennis gemaakt met het IPC onderwijs. Voor mij de vorm van onderwijs waarin al deze aspecten samen komen. Onderwijs waarin ontdekken en talentontwikkeling  centraal staat. Een stukje van mijn droom was altijd om ooit nog op een school te werken met deze vorm van onderwijs.

Ik heb veel ervaring in het onderwijs. Eerst als leerkracht, IB-er en adjunct-directeur op een achterstandsschool in Rotterdam. Daarna als schoolbegeleider bij “Stichting  Aanzet” met als specialisme woordenschat. Vervolgens heb ik gewerkt als directeur op een aantal dorpsscholen bij “Primo Vpr” in de omgeving van Brielle. Daar werkten wij met plusklassen en op één van de scholen werkten we met het Early bird concept. De laatste 2 jaar heb ik een IKC mogen opzetten met onderwijs en opvang samen onder één dak.

Ik voel me enorm bevoorrecht dat ik op de Kronenburgh school mag komen werken en mijn oude passie het IB-schap weer op mag pakken. Wat neem ik mee: Ervaring en expertise op velerlei gebied, enthousiasme en nieuwsgierigheid. Ik ben heel benieuwd naar uw dromen en wil graag meewerken aan het realiseren daarvan.

ib@bs-kronenburgh.nl

Contact


Basisschool Kronenburgh

adres Broekslootkade 95-97, 2281 TC Rijswijk

telefoonnummer 070-2210382

e-mail info@bs-kronenburgh.nl