Mevrouw E. Sies / Juf Evelyn

Mijn naam is Evelyn Sies. Ik ben getrouwd, heb een zoon van 8 en een bonusdochter van 19.
Ik ben creatief; ik maak graag muziek en poëzie en ben dol op toneelspelen.
Ik ben nu 24 jaar werkzaam in het onderwijs en ik heb in alle groepen ruimschoots ervaring opgedaan. Met name binnen het Jenaplanonderwijs, waar ik vaardigheden leerde, die de kinderen zichtbaar ondersteunen in de ontwikkeling van hun persoonlijkheid.
Mijn creativiteit én mijn focus op persoonlijkheidsontwikkeling, neem ik altijd mee de klas is.
Met behulp van het reguliere schoolwerk, maar ook met behulp van gesprek, spel, drama en muziek, help ik de kinderen zichzelf en elkaar beter te leren kennen. Om zich te verbinden met zichzelf, met de ander en met de wereld om ons heen.
Ik ben van mening dat kinderen ruimte en kansen nodig hebben om hun uniciteit en hun talenten te ontwikkelen, en steun nodig hebben om sterker te worden in de vaardigheden die niet vanzelf gaan.
Ik verheug mij erop om de kinderen op Basisschool Kronenburgh, samen met de ouders en de collega’s, te gaan ondersteunen in hun ontwikkeling.

evelyn.sies@bs-kronenburgh.nl