Mevrouw E. van der Swaluw / Juf Elise

Dit schooljaar start ik bij Kronenburgh en ik heb daar heel veel zin in!  Al toen ik een jong meisje was wist ik dat ik later met kinderen wilde werken. De opleidingen Pedagogiek en PABO sloten hier mooi op aan en hebben mij de nodige kennis en ervaring gegeven. Vooral kinderen met een speciale leerbehoefte vond ik interessant.

Na mijn afstuderen heb ik op verschillende plekken met kinderen gewerkt en sinds een paar jaar sta ik weer voor de klas. Een aantal jaar heb ik gewerkt op een school voor kinderen met een taalontwikkelingsstoornis. Daarnaast heb ik ook ervaring in het regulier en het speciaal onderwijs.

Door mijn eigen kinderen ben ik mij steeds meer gaan inlezen in kinderen met een ontwikkelingsvoorsprong en hoogbegaafdheid. Hierin zal ik mij komend schooljaar nog meer gaan verdiepen, want ik zal de opleiding tot coördinator hoogbegaafdheid gaan volgen. Alle opgedane kennis zal ik gebruiken bij het lesgeven. Alle kinderen individuele begeleiding en maatwerk geven vind ik heel belangrijk!

elise.vanderswaluw@bs-kronenburgh.nl