Mevrouw S. Jorna / Juf Sanne

In het basisonderwijs leggen we de basis voor de verdere schoolcarrière van iedere leerling. Ik zie het dan ook als mijn taak om elk kind te bieden wat het nodig heeft en waar het behoefte aan heeft op dat moment. De uitdaging is dan om onderwijs te bieden dat geschikt is, en aansluit bij alle behoeften van een klas. Deze uitdaging ga ik met beide handen graag aan. Ik heb hiervoor gewerkt als invalkracht op verschillende reguliere basisscholen. Wat mij hier opviel is dat we de methode vaak centraal stellen in de lessen. De kracht van Kronenburgh is dat we kijken naar de kinderen en wat zij nodig hebben in plaats van de uitgestippelde lijn te volgen. Samen met het team bundelen we onze kwaliteiten en ervaringen om een zo uitdagend mogelijk programma aan te bieden en hiermee de kinderen zich zo goed mogelijk te laten ontwikkelen.

oa@bs-kronenburgh.nl