International Learners

Vanuit de internationale oriëntatie van Basisschool Kronenburgh willen wij onze leerlingen voorbereiden op een functioneren binnen de moderne internationale ondernemende samenleving.

De International Learners is de Nederlandse variant op de Internationale school. Het onderwijs is Nederlandstalig, maar Engels is nadrukkelijk de tweede taal. Het onderwijs is ook een goede voorbereiding op het tweetalig voortgezet onderwijs. Onze focus voor het voortgezet onderwijs ligt op het hogere niveau: HAVO / VWO. Het onderwijs is op een hoger niveau en spreekt zo ook meer – en hoogbegaafde leerlingen aan.

Er wordt gebruik gemaakt van onder andere het International Primary Curriculum (IPC, curriculum van de internationale ‘Shell’ scholen).

Ouders kiezen voor dit programma om hun zoon of dochter om in de toekomst te functioneren als wereld burger / internationaal werkzaam te zijn. Dus verder kijken dat ‘postzegel’ Nederland.

Binnen de International Learners wordt gewerkt met ‘normale’ groepsgroottes tot plusminus 25 à 30 kinderen. De docenten hebben bijvoorkeur een internationale doceerervaring of zijn zij-instromers vanuit het bedrijfsleven.

Zie onze inschrijfpagina