Aanmelden Basisschool

Om te komen tot een aanmelding bij Basisschool Kronenburgh doorlopen we de volgende stappen:

1.  Wij werken op dit moment met vaste kennismakingsmomenten.
    • Heeft u interesse in een plek in één van ons kleutergroepen (uw kind is nog geen 4). Dan kunt u kennis komen maken op:
      • woensdag 8 juni 09.00 – 10.00 uur
      • woensdag 15 juni van 09.00 – 10.00 uur
    • Om er zeker van te zijn dat de kennismaking doorgaat kunt u zich aanmelden met de gewenste datum via administratie@bs-kronenburgh.nl, u ontvangt een bevestiging.
    • Heeft u interesse in een plek in één van de groepen vanaf groep 2 (uw kind zit op dit moment op een andere school). Dan kunt u een aparte afspraak maken. Neem hiervoor contact op met administratie@bs-kronenburgh.nl
  1.
  2. U vult het aanmeld- en intakeformulier in en verzamelt alle overige bescheidene en brengt die in tijdens het kennismakingsgesprek in. Het is ook mogelijk dit te doen na het kennismakingsgesprek.
    1. Aanmeldformulier (PDF) / Aanmeldformulier (.doc)
    2. Intake-formulier (PDF) / Intake-formulier (.doc)
    3. voor de gifted groepen gelden aanvullende toelatingscriteria zie ons schoolplan.
  3. Wanneer ouders een overstap naar Kronenburgh wenselijk achten, is proefdraaien de volgende stap. De potentieel nieuwe leerling draait dan mee binnen een groep. Met de huidige school worden hiertoe afspraken gemaakt.
  4. Wanneer het dossier compleet is en we over en weer verwachten dat het onderwijs van Basisschool Kronenburgh uw zoon of dochter goed past, bevestigen wij de inschrijving.

Het kan ook zijn dat we de conclusie trekken dat het onderwijs van Basisschool Kronenburgh niet goed kan aansluiten bij de benodigde leerondersteuning. Vanuit onze zorgplicht kijken we dan samen met u en het samenwerkingsverband welke school hier wel in kan voorzien.

Tevens willen wij vermelden dat Basisschool Kronenburgh werkt met een wachtlijst zodra een groep vol zit.

Voor het schooljaar 2021/2022 staan de groepen met een wachtlijst vermeld:

• Gifted Starters (groepen 1 en 2)
  • Gifted Juniors (groepen 3 en 4)
  • Gifted Mediors (groepen 5 en 6)

We voeren wekelijks intakes met ouders. Het kan dus zijn dat ook voor andere groepen wachtlijsten ontstaan die hierboven nog niet zijn vermeld.