Basisschool Kronenburgh spreekt leerlingen aan op hun bijzondere capaciteiten en hecht aan een gezonde emotionele ontwikkeling binnen een veilige en inspirerende leeromgeving.

Leerlingen worden voorbereid op een functioneren binnen de moderne internationale ondernemende samenleving. Vanuit de International Learners geven we invulling aan ons internationaal georiënteerde basisonderwijs.

Basisschool Kronenburgh werkt met verschillende (digitale) methodes waaronder het International Primary Curriculum. Engels is onze tweede taal.

Het onderwijs bij onze International Learners is op een hoger niveau en spreekt zo ook meer – en hoogbegaafde leerlingen aan.

Daarnaast biedt Basisschool Kronenburgh onderwijs aan voor meer -en hoogbegaafde leerlingen in verkleinde groepen. We spreken dan over Guide en Coach groepen.

Leren mag weer leuk zijn!

Basisschool Kronenburgh:
‘Begaafd Onderwijs’.

Open 7 days INFO
Our Young Pre classroom is for ages. This age group is working
BELL SCHEDULE
Here is always singing new songs and expressing new ideas he learned at school.
2017-03-13T11:54:16+00:00
Here is always singing new songs and expressing new ideas he learned at school.