Mevrouw S. Bökenkamp / Juf Susanne

Ik kom oorspronkelijk uit het bedrijfsleven. Ik ben een aantal jaar werkzaam geweest in de sector in marketing, communicatie en talen. Ik ben daarnaast al vanaf jonge leeftijd bezig geweest met het begeleiden van groepen. Hier ligt mijn hart en ik heb daarom de overstap gemaakt naar het onderwijs. Ik sta 100% achter deze keuze en haal nog steeds veel voldoening uit mijn werk.

Ik ben een betrokken leerkracht en ben in staat om de leerling echt te “zien”. Door door het gedrag heen te kijken en uit te vogelen welke hulpvraag er achter zit. Een intrigerende en vaak gecompliceerde puzzel, maar zo enorm de moeite van het ontcijferen waard.

Op mijn vorige school werkte ik dagelijks in de klas met meer- en hoogbegaafde leerlingen. Ik ben daarnaast als rekencoördinator vooral bezig geweest met de rekenkundige kant van het verhaal. Door er voor te zorgen dat kinderen individuele pakketten aangeboden kregen op basis van hun leerbehoefte. Mijn ervaring is dat er in een klas met gemiddeld 30 leerlingen niet voldoende tijd is om te investeren in het individuele kind. Er blijven veel kansen liggen en dit geeft me dan ook weleens een machteloos gevoel. Hier wil Basisschool Kronenburgh het verschil maken en daar wil ik aan meewerken.

guide-juniormediors@bs-kronenburgh.nl